11. April 2008, 10:44 PM
|
| Çavuş | | | | | |
Sharedzilla Nasıl Kullanılır? Sharedzilla'dan Nasıl Hızlandırıcı ile Dosya İndirilir? Bildiğiniz üzere artık pando devri kapandı ve Sharedzilla devri başladı. Çoğu kişi kabul eder ki Sharedzilla en sorunsuz ve en iyi paylaşım sitesidir. Bence de öyle. Bazıları download yapmak isteyince Windows Media Player ile filmin açıldığını download yapamadığını söylüyor. Ben de bunun üzerine resimli olarak, Sharedzilla'dan nasıl dosya indirileceğini, Sharedzilla'da download sırasında nasıl hızlandırıcı kullanılacağını anlattım. İşte 3 resimde download anlatımı. "Get Direct Link"e tıklayınca karşınıza aşağıdaki sayfa gelecek ve resimdeki uygulamaları yapın. Linki kopyaladıktan sonra istediğiniz internet hızlandırıcısı ile (flashget, orbit downloader, download manager vb.) dosyanızı hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Ben Orbit Downloader kullandığım için Orbitle indirmeyi anlattım. İşte bu kadar beyler. Bu şekilde sorunsuz ve hızlı bir şekilde download yapabilirsiniz. Eğer download işlemi çok yavaşlarsa aynı anda bir download işlemi daha başlatın. Biri yavaşlayınca diğeri hızlanır ve böylece 100 kb/s nin altına düşmezsiniz. Sorularınızı veya sorunlarınızı yazın cevaplayalım. Herkese Kolay Gelsin. |